Utstillere

NANNESTADFESTIVALEN 2020 ER AVLYST.

Nannestadfestivalen er en årlig festival med ca. 10 000 besøkende, og arrangeres samtidig som Nannestad cup, en av Norges største håndballturneringer for barn og unge. Axels tivoli kommer, og lag, foreninger og politiske partier stiller opp og det er program på scenen lørdag og søndag i tillegg til kveldsprogram fredag. Nannestad kommune har stor befolkningsvekst, og Nannestadfestivalen er en glimrende mulighet til å vise både nyinnflyttere og rotekte Nannestadsokninger hva deres firma, lag eller forening kan tilby.

Festivalen markedsføres bredt gjennom lokalavis, Facebook, nettsider og med egen festivalavis som distribueres til samtlige husstander i Nannestad. Vi sørger også for at spesielle aktiviteter på stand blir annonsert fra scenen, så send oss gjerne noen ord om hva dere planlegger.

Som utstillere prioriterer vi lokalt eller regionalt næringsliv og lokale lag, foreninger, politiske partier og hobbyvirksomheter.

Priser

Standplass for næringsdrivende

3x3m Kr 1500,-
3x6m Kr 2500,-
3x8m Kr 4000,-
 
Strøm:

10A (Ett stikk) Kr 500,-
16A (Ett stikk) Kr 750,-
32A (Ett stkk) Kr 1000,-
 

Standplass for lokale lag, foreninger, politiske partier og hobbyvirksomheter

3 x 3 m standplass: kr 250,- inkludert enkel strøm (lys, kasseapparat o.l.). Det er fullt mulig å bestille mer enn én plass. Ved behov for mye strøm må man betale ekstra.

All påmelding skjer på nett; https://goo.gl/forms/3jDNvIIyQuAXwcO42 med informasjon om hva dere selger/markedsfører, hvor stor stand dere ønsker, hvor mye strøm, kontaktperson, e-postadresse og telefonnr. Etter mottatt påmelding vil dere få bekreftelse med faktura som må betales før festivalen. 

Utstillerreglement finner dere her.

Leave a Comment