No Name

No Name9.juni kl. 21:00 går «No Name» på scenen!

«No name” har et allsidig repertoar innen sjangrene populærmusikk, musicals, norsk, rock og gospel, både a capella og med musikere. Koret legger vekt på sanger som både er kjente og fengende for publikum. I år satses det på å fremføre sanger som ikke er vanlige, eller ikke fremført før, av andre kor.

Sceneopptreden under Nannestadfestivalen i 2017 ble vellykket, så koret gleder seg til å underholde igjen.

I år, under ledelse av korets dirigent Margrethe Aurdal, vil publikum bli servert en liten smakebit fra konserten som settes opp i november. På scenen har koret med seg eget band bestående av elever fra musikklinja på Jessheim videregående skole.

“No name” gleder seg til å gi publikum en musikalsk opplevelse, med sanger som ikke er typiske for kor. Her vil det nok rykke i dansefoten, og at koret håper på å bidra til å vekke gamle minner med låtene de fremfører