Romerike musikkteaterskole

Romerike musikkteater9.juni kl. 14:00 blir det presentert et utdrag av musikalen «Hairspray» som har spilledager fra 8.-14.oktober. Lurer du på om dette er noe for deg? Kom og få en smakebit på Nannestadfestivalen!

På Nannestadfestivalen viser RMTS et utdrag fra HAIRSPRAY, og publikum kan forvente seg feel-good musikk og masse spilleglede. Hairspray tar blant annet opp kropps-stereotypier, skjønnhetsidealer og rasisme. Budskapet er pakket inn i humor, selvironi, sang og dans, og historien fortelles av et fargerikt og helsprøtt persongalleri! Artistene Maria Liholt, Christian Roger Beharie og Dina Matheussen er
nye på laget og skal portrettere familien Stubbs. Holters store sønn, Geir Ove Bredesen skal inn i rollen som Edna Turnblad! Med seg har de også en stor gjeng med spilleglade og dyktige barn og ungdom fra RMTS, som er klare for å gi publikum nok en uforglemmelig opplevelse.