Ronny Le Tekrø

Ronni Le Tekrø er en av Norges fremste gitarister, og han er også en dyktig komponist og produsent. Han er mest kjent som den drivende kraften bak bandet TNT som hadde stor suksess i blant annet USA og Japan på 80-tallet. Superhit`n ”10 000 lovers” er en av mange store hits fra 80-tallet. TNT fikk Spellemannsprisen i 1987 i klassen «rock» for albumet «Tell No Tales». Ronni Le Tekrø ble rangert blant topp 10 gitarister i verden i «Guitarplayer Magazine» i 1989, og ble kåret til en av verdens 25 største kultgitarister i februar 2009.

Han kommer med sitt band til årets Rock On og lover en uforglemmelig aften med heftige riff og virtuost gitarspill.

Nå er det bare å sikre seg billetter til årets definitive høydepunkt i Nannestad, for her blir det trangt om plassen.

ronnyletekro